Home

Particulieren

Ondernemingen

Overheden

Het recht

Het gerecht

Over ons

Stel uw vraag

Consultaties
facebook facebook
  • Register

Alle consultaties gebeuren steeds op afspraak. Een afspraak kan u telefonisch vastleggen via het telefoonnummer 09/334.94.70 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw stipte aanwezigheid op het afgesproken uur wordt wel verwacht.

Telefonisch worden geen inlichtingen of consultaties verschaft. Voor een gewone consultatie (van maximaal 1 uur) betaalt u op het einde van de afspraak een bedrag van 100 euro (excl. btw). Tijdens een consultatie krijgt u een antwoord op uw vragen, een richtinggevend advies en/of een plan van aanpak.

Gelieve voorafgaandelijk aan de consultatie een mail te sturen met een korte samenvatting van uw probleem.

Voor lopende dossiers kan u uiteraard steeds telefonisch of per e-mail contact opnemen, alsook een afspraak laten vastleggen.

Home

Particulieren

Ondernemingen

Overheden

Het recht

Het gerecht

Over ons

Stel uw vraag

Ons adres:
Bollebergen 2a bus 20
9052 Gent-Zwijnaarde
Contactgegevens:
Tel.: +32 (0)9 334 94 70
Fax: +32 (0)9 334 94 77
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer

De informatie beschikbaar op of via deze website is louter van algemene aard en is uitsluitend bedoeld voor algemeen gebruik. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en vormt derhalve geen juridisch advies. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de website de grootst mogelijke inspanning tot zorgvuldigheid is betracht, is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist kan zijn. Er worden dan ook geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op de website.

De website geniet auteursrechtelijke bescherming. Uw toegang tot de website en de aldaar ter beschikking gestelde informatie houdt geen enkele overdracht van enige intellectuele eigendomsrechten in. De informatie die u op of via de website ter beschikking wordt gesteld, mag enkel voor uw eigen interne doeleinden worden aangewend. U onthoudt zich ervan deze informatie of bestanden voor enige andere doeleinden te gebruiken, in het bijzonder door deze op commerciële wijze te exploiteren.